مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

رابطه جديد بعد از جدايي شروع آساني ندارد. ترس از تجربه شكست مجدد، نداشتن اعتماد به نفس كافي، احساس بدبيني نسبت به جنس مخالف، ترس از قضاوت ديگران و دچار شدن به افسردگي پس از جدايي از جمله مسائلي هستند كه مانع شروع يك رابطه جديد مي‌شوند. براي بعضي ديگر هم فرصتي براي رابطه جديد بلافاصله بعد از جدايي پيش مي‌آيد كه آن‌ها را با دوگانگي‌هايي مواجه مي‌كند. در اين شرايط نيز بهتر است به دور از احساسات به مساله بنگريد. شايد در نگاه اول آن شخص جديد همه ملاك‌هاي شما را داشته باشد، اما نبايد فراموش كنيد كه چنين رابطه‌اي پيچيدگي‌هاي زيادي خواهد داشت كه در ادامه درباره آن شرح داده‌ايم.

منبع: رابطه جديد بعد از جدايي را چه مدت بعد شروع كنيم

رابطه جديد بعد از جدايي

 

براي رابطه جديد بعد از جدايي بايد به جوانب مختلفي توجه داشته باشيد. شروع رابطه بستگي به شما دارد. اما اينكه عمق رابطه قبلي چقدر بوده است و  چه مدت زماني را در رابطه بوده ايد در شروع رابطه جديد بسيار دخيل است. به طور كلي بايد 6 ماه بگذرد تا شما به مرور زمان شخص قبلي را فراموش كنيد. البته اين فراموشي به اين منظور نيست كه هميشه او را فراموش خواهيد كرد! شما انسان هستيد و هر زماني شايد هر صحنه اي شما را ياد شخص مقابل بي‌اندازد. در اين مقاله راجع به شروع رابطه جديد، گام ها و راهكارهاي متفاوت صحبت كرده ايم.

 

چرا شروع رابطه جديد بعد از جدايي سخت است؟

شروع رابطه جديد بعد از جدايي هميشه كار آساني نيست. بسياري از زنانو مردان به روانشناسان گفته‌اند كه با گذشت مدت‌ها از تجربه شكست عاطفي همچنان درگير خاطرات گذشته هستند و فكر كردن به رابطه جديد آن‌ها را مضطرب و نگران مي‌كند. در ادامه به مهم‌ترين عواملي كه مانع شروع رابطه جديد بعد از جدايي مي‌شوند اشاره كرده‌ايم.

📌 ترس از شكست مجدد

اولين دليل سختي در شروع رابطه جديد بعد از جدايي، ترس از شكست است. طلاق يا جدايي عاطفي يكي از تجربيات بسيار آسيب زا براي اكثر افراد است كه مي‌تواند زمينه بروز انواع مشكلات روانشناختي را فراهم كند. جدايي گاهي آنقدر عذاب آور است كه به يك كابوس تبديل مي‌شود. كابوسي كه انسان همواره از تكرار وقوع آن مي‌ترسد.

كساني كه چنين احساساتي را در درون خود دارند، از فكر كردن به يك رابطه جديد نيز مي‌ترسند و به شيوه‌هاي مختلف تلاش مي‌كنند تا در آن درگير نشوند. در اين شرايط مراجعه به روانشناس براي حل بحران‌هاي مرتبط با جدايي و دوره سوگ از اهميت بسياري برخوردار است. 

📌 فقدان اعتماد به نفس

جدايي براي بسياري از مردان/زنان با كاهش اعتماد به نفس همراه مي‌شود. زيرا آن‌ها از يك رويداد منفي نتيجه‌اي كلي مي‌گيرند. براي مثال ممكن است پس از شكست عاطفي دائما با خود بگوييد”من به اندازه كافي خوب نيستم” يا “ديگر هيچكس مرا دوست نخواهد داشت”؛ اين افكار باعث مي‌شود كه به فكر شروع رابطه‌اي جديد نباشيد و دائما خود را بابت رابطه از دست رفته سرزنش كنيد. فقدان اعتماد به نفس باعث سختي در شروع رابطه جديد بعد از جدايي مي‌شود.

📌 احساس بدبيني و بي اعتمادي

يكي از دلايل سختي در شروع رابطه جديد بعد از جدايي، بي اعتمادي و بد بيني است. اگر جدايي عاطفي به دلايلي نظير خيانت اتفاق بيافتد، آسيب‌هاي رواني بسيار بيشتري به همراه مي‌آورد. خيلي از آدم‌ها در اين شرايط به طور كل اعتماد خود را نسبت به دنياي پيرامون از دست مي‌دهند. آن‌ها فكر مي‌كنند وقتي يكي از عزيزان به او خيانت مي‌كند، پس احتمال دارد اين رفتار از هر كسي سر بزند. وقتي اين طرز فكر به طور افراطي بر انسان غلبه كند، مسلما كمتر درگير روابط عاطفي عميق مي‌شود و همواره سعي مي‌كند فاصله خود را با ساير افراد حفظ نمايد.

📌 ترس از قضاوت ديگران

ترس از قصاوت ديگران از سختي هاي آغاز رابطه جديد بعد از جدايي است. جدايي به خصوص وقتي در قالب طلاق اتفاق مي‌افتد، فشار اجتماعي زيادي را براي زوجين به همراه مي‌آورد. براي مثال در بسياري از فرهنگ‌ها طلاق را براي زن يك انگ مي‌دانند. انگي كه باعث مي‌شود روابط اجتماعي او محدود شده و با نگاه‌هاي منفي از جانب ديگران روبه‌رو شود. در اين شرايط تصميم گيري براي شروع يك رابطه جديد مي‌تواند دشوارتر باشد. چرا كه فرد مي‌ترسد اگر اين رابطه نيز موفقيت آميز پيش نرود، از جانب ديگران طرد شود و يا با واكنش‌هايي نظير سرزنش و تحقير مواجه گردد.

📌 دچار شدن به افسردگي بعد از جدايي

افسردگي بعد از جدايي نيز شروع رابطه جديد بعد از جدايي را دشوار مي‌كند. همه افراد به طور طبيعي پس از جدايي دست خوش هيجانات منفي مي‌شوند. هيجاناتي كه معمولا در طي يك دوره 6 ماهه بروز مي‌يابند. اين دوره كه به چرخه سوگ شهرت دارد با عواطف و واكنش‌هايي نظير انكار، چانه زني، خشم و نااميدي همراه مي‌شود.

اگر افراد به شيوه‌اي سالم اين هيجانات را در خود حل و فصل نكنند، به احتمال زياد درگير مشكلات روانشناختي نظير افسردگي مي‌شوند. از آنجايي كه افسردگي عملكرد ما را در حوزه‌هاي مختلف زندگي نظير تحصيل، شغل و روابط ميان فردي مختل مي‌كند، در اين شرايط امكان شروع يك رابطه جديد بسيار سخت خواهد بود.

عوارض شروع رابطه جديد بلافاصله بعد از شكست

بيشتر روانشناسان توصيه مي‌كنند كه براي شروع رابطه جديد بعد از جدايي به خودتان فرصت بدهيد. ارتباط با يك آدم جديد، آن هم بلافاصله بعد از شكست يا جدايي عاطفي تبعات زيادي به همراه خواهد داشت. سوالاتي در مورد رابطه قبلي، تغيير دائمي احساسات متناقض، افكار و خاطرات، مقايسه رابطه جديد با قبلي و…. زمينه كج رفتن خشت اول رابطه جديد را فراهم مي‌كند. بنابراين اگر قرار است بعد از جدايي رابطه‌اي را شروع كنيد، حتما مشاوره رابطه دختر و پسر دريافت نماييد.

شروع رابطه جديد براي تحت تاثير قرار دادن نفر قبل

هرگز براي تحت تاثير قرار دادن شخص سابق رابطه جديد بعد از جدايي را آغاز نكنيد. متاسفانه يك نوع ديدگاه نابالغانه هم وجود دارد كه هم دختران و هم پسران براي تخليه خشم خود از رابطه قبلي‌شان از آن استفاده مي‌كنند؛ يعني برقراري رابطه با يك نفر ديگر براي به نمايش گذاشتن (جذابيت خود، فراموش كردن وي، ايجاد حس حسادت و…). چنين رفتارهايي نه تنها آرامشي ايجاد نمي‌كند بلكه تنها باعث پيچيده شدن مسائل براي خود شما مي‌شود. 

 چگونگي شروع رابطه جديد بعد از جدايي

 

براي اينكه بتوانيد رابطه جديد بعد از جدايي داشته باشيد و زندگي عاطفي خود را از نو بسازيد توجه به نكات زير بسيار اهميت دارد:

✨ به خودتان زمان بدهيد

همانطور كه گفته شد آدم‌ها پس از جدايي درگير هيجانات مرتبط با دوره سوگ مي‌شوند كه به طور طبيعي حداكثر 6 ماه طول مي‌كشد. در اين زمان بايد كمي به خودتان فرصت بدهيد و شتابزده وارد يك رابطه جديد نشويد. متاسفانه بسياري از افراد براي اجتناب از احساس غم و ناراحتي ناشي از جدايي خود را درگير روابط جديد غلطي مي‌كنند كه نه تنها مشكل آن‌ها را بهبود نمي‌بخشد بلكه به پيچيدگي هرچه بيشتر اوضاع نيز مي‌انجامد. بنابراين بايد براي شروع رابطه جديد بعد از جدايي حتما به خود زمان بدهيد.

✨ براي رابطه جديد بعد از جدايي از شكست هاي گذشته درس بگيريد

براي شروع رابطه جديد بعد از جدايي، مسائل گذشته را بررسي كنيد. بسيار اهميت دارد كه قبل از شروع يك رابطه جديد، رابطه قبلي را به خوبي بررسي كنيد. از خود بپرسيد كه چقدر در مشكلاتي كه در گذشته تجربه كرديد نقش داشتيد و لازم است چه صفاتي را در درون خود تغيير دهيد. بسيار اهميت دارد كه نقش خود را در جدايي قبلي هيچ نپنداريد و از شكست‌هايتان درس بگيريد.

✨ ملاك هاي واقع بينانه اي براي خود ترسيم كنيد

حتما هنگام شروع رابطه جديد بعد از جدايي، ملاك هاي واقع بينانه اي براي خود رسم كنيد. قبل از شروع رابطه عاطفي ملاك‌هاي خود براي انتخاب شريك عاطفي را بشناسيد. بسياري از كساني كه يك بار جدايي را تجربه كرده‌اند، دچار انتظارات غيرواقع بينانه‌اي مي‌شوند و ملاك‌هاي بسيار دور از دسترسي را براي انتخاب همسر در نظر مي‌گيرند. براي مثال ممكن است دنبال كسي بگرديد كه هيچ نقصي نداشته باشد. اين در حالي است كه بايد بپذيريم هيچ انساني كامل نيست و هر انتخابي فرصت‌ها و محدوديت‌هاي خاص خودش را دارد.

✨ خود را براي تعارض ها و مشكلات آينده آماده كنيد

براي شروع رابطه جديد بعد از جدايي، نبايد انتظار داشته باشيد كه رابطه بعدي شما يك رابطه كاملا عالي و عاري از هرگونه تعارض باشد. در عوض بايد اين حقيقت را بپذيريد كه هر رابطه‌اي چالش‌هاي خاص خود را دارد. چه بهتر كه از ابتدا بتوانيم خود را براي مواجهه با اين چالش‌ها آماده كنيم و مهارت‌هاي ارتباطي خود را بيش از پيش تقويت نماييم. مراجعه به يك روانشناس و دريافت خدمات مشاوره پيش از ازدواج از جمله اقداماتي است كه مي‌تواند در اين زمينه تا حد زيادي به شما ياري برساند.

✨ براي رابطه جديد بعد از جدايي گذشته را پشت سر بگذاريد

قبل از اينكه وارد رابطه جديد بعد از جدايي بشويد از خود بپرسيد كه آيا گذشته را به شيوه‌اي سالم پشت سر گذاشته‌ايد؟ يا هنوز با گذشت مدت‌ها احساساتي نظير غم شديد يا خشم و كينه آزارتان مي‌دهد؟ بسيار اهميت دارد كه قبل از يك شروع تازه مشكلات فردي خود را درمان كرده و تعارض‌هاي شخصي‌تان را پشت سر بگذاريد. اگر هم چنان با موضوعات مرتبط با رابطه قبلي مشغوليت فكري داريد، حتما قبل از فكر كردن به رابطه جديد از يك درمانگر براي حل مسائل پيشين كمك بگيريد. 

4 گام قبل از شروع رابطه جديد بعد از جدايي

براي رابطه جديد بعد از جدايي، 4 گام وجود دارد كه شما را آماده تر مي‌كند. در اين بخش مقاله راجع به اين چهار گام صحبت كرده ايم.

🟢 گام اول

اولين گام شروع رابطه جديد بعد از جدايي، زمان دادن به خودتان است. تا بتوانيد تمامي اتفاقات خود را فراموش كنيد. فراموشي عشق قبلي نيازمند زمان است و اگر هنوز رابطه قبلي را در خود تمام نكرده ايد، وارد رابطه جديد نشويد.

🟠 گام دوم

دومين گام آغاز رابطه جديد بعد از جدايي، كار كردن بر نقاط ضعف و قوت است. بايد تمامي نقاط ضعف را به قوت تبديل كنيد و نقاط قوت را نيز تقويت كنيد. ريشه يابي كنيد كه چه رفتارهايي باعث خراب شدن رابطه قبلي شده است. در اين گام حتما از روانشناس كمك بگيريد.

🟡 گام سوم

سومين گام در شروع رابطه جديد بعد از جدايي، بررسي مجدد نيازها و درخواست ها از يك رابطه جديد است. به خود پاسخ دهيد كه تا از رابطه جديد چه مي‌خواهيد؟ اگر پاسخ مناسبي براي اين سوال نداريد، رابطه قبلي را دوباره تجربه خواهيد كرد.

🟣 گام چهارم

گام چهارم در شروع رابطه جديد بعد از جدايي، كمك از منطق و احساس است. و بهتر است كه انتخابات خود را با حساسيت بيشتري نشان دهيد. اما رابطه قبلي را با رابطه جديد مقايسه نكنيد.

كلام آخر

رابطه جديد بعد از جدايي نياز به بررسي هاي ريشه اي دارد. اولين كار اين است كه براي خود زمان بخريد. به آرامش برسيد. سپس قبل از ورود به رابطه جديد؛ به بررسي رابطه قبل بپردازيد. هر آنچه كه باعث جدايي و سلب آرامشتان مي‌شد را بررسي كنيد و با آمادگي بهتري وارد رابطه جديد شويد. و حتما از يك روانشناس متخصص براي سوگ درماني و آرامش كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه جديد بعد از جدايي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا 1 سال پس از طلاق زمان مناسبي براي شروع رابطه جديد است؟

اكثر افراد براي اينكه بعد از جدايي از نظر عاطفي بازيابي شوند حداقل به 6 ماه زمان نياز دارند. با اين حال بعضي‌ها در اين زمان به درستي با عواطف خود رو به رو نمي‌شوند و همين مسئله باعث مي‌شود حتي با گذشت 1 سال نيز درگير گذشته باشند. براي اينكه آمادگي خود براي ازدواج يا شروع رابطه جديد را بررسي كنيد بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد.

منبع: رابطه جديد بعد از جدايي را چه مدت بعد شروع كنيم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/9  ] [ ۱۹ ] [ newmiind ] [ ]

شروع رابطه جديد بعد از جدايي براي بسياري از افراد كار آساني نيست. ترس از تجربه شكست مجدد، نداشتن اعتماد به نفس كافي، احساس بدبيني نسبت به جنس مخالف، ترس از قضاوت ديگران و دچار شدن به افسردگي پس از جدايي از جمله مسائلي هستند كه مانع شروع يك رابطه جديد مي‌شوند. براي بعضي ديگر هم فرصتي براي رابطه جديد بلافاصله بعد از جدايي پيش مي‌آيد كه آن‌ها را با دوگانگي‌هايي مواجه مي‌كند. در اين شرايط نيز بهتر است به دور از احساسات به مساله بنگريد. شايد در نگاه اول آن شخص جديد همه ملاك‌هاي شما را داشته باشد، اما نبايد فراموش كنيد كه چنين رابطه‌اي پيچيدگي‌هاي زيادي خواهد داشت كه در ادامه درباره آن شرح داده‌ايم.

 

 

 

منبع : رابطه جديد بعد از جدايي را چه مدت بعد شروع كنيم

 

چرا شروع رابطه جديد بعد از جدايي سخت است؟

شروع رابطه جديد بعد از جدايي هميشه كار آساني نيست. بسياري از زنانو مردان به روانشناسان گفته‌اند كه با گذشت مدت‌ها از تجربه شكست عاطفي همچنان درگير خاطرات گذشته هستند و فكر كردن به رابطه جديد آن‌ها را مضطرب و نگران مي‌كند. در ادامه به مهم‌ترين عواملي كه مانع شروع رابطه جديد بعد از جدايي مي‌شوند اشاره كرده‌ايم.

1- ترس از شكست مجدد

طلاق يا جدايي عاطفي يكي از تجربيات بسيار آسيب زا براي اكثر افراد است كه مي‌تواند زمينه بروز انواع مشكلات روانشناختي را فراهم كند. جدايي گاهي آنقدر عذاب آور است كه به يك كابوس تبديل مي‌شود. كابوسي كه انسان همواره از تكرار وقوع آن مي‌ترسد. كساني كه چنين احساساتي را در درون خود دارند، از فكر كردن به يك رابطه جديد نيز مي‌ترسند و به شيوه‌هاي مختلف تلاش مي‌كنند تا در آن درگير نشوند. در اين شرايط مراجعه به روانشناس براي حل بحران‌هاي مرتبط با جدايي و دوره سوگ از اهميت بسياري برخوردار است. براي آشنايي با مراحل شكست عشقي كليك كنيد.

2- فقدان اعتماد به نفس

جدايي براي بسياري از مردان/زنان با كاهش اعتماد به نفس همراه مي‌شود. زيرا آن‌ها از يك رويداد منفي نتيجه‌اي كلي مي‌گيرند. براي مثال ممكن است پس از شكست عاطفي دائما با خود بگوييد”من به اندازه كافي خوب نيستم” يا “ديگر هيچكس مرا دوست نخواهد داشت”؛ اين افكار باعث مي‌شود كه به فكر شروع رابطه‌اي جديد نباشيد و دائما خود را بابت رابطه از دست رفته سرزنش كنيد.

3- احساس بدبيني و بي اعتمادي

اگر جدايي عاطفي به دلايلي نظير خيانت اتفاق بيافتد، آسيب‌هاي رواني بسيار بيشتري به همراه مي‌آورد. خيلي از آدم‌ها در اين شرايط به طور كل اعتماد خود را نسبت به دنياي پيرامون از دست مي‌دهند. آن‌ها فكر مي‌كنند وقتي يكي از عزيزان به او خيانت مي‌كند، پس احتمال دارد اين رفتار از هر كسي سر بزند. وقتي اين طرز فكر به طور افراطي بر انسان غلبه كند، مسلما كمتر درگير روابط عاطفي عميق مي‌شود و همواره سعي مي‌كند فاصله خود را با ساير افراد حفظ نمايد.

4- ترس از قضاوت ديگران

جدايي به خصوص وقتي در قالب طلاق اتفاق مي‌افتد، فشار اجتماعي زيادي را براي زوجين به همراه مي‌آورد. براي مثال در بسياري از فرهنگ‌ها طلاق را براي زن يك انگ مي‌دانند. انگي كه باعث مي‌شود روابط اجتماعي او محدود شده و با نگاه‌هاي منفي از جانب ديگران روبه‌رو شود. در اين شرايط تصميم گيري براي شروع يك رابطه جديد مي‌تواند دشوارتر باشد. چرا كه فرد مي‌ترسد اگر اين رابطه نيز موفقيت آميز پيش نرود، از جانب ديگران طرد شود و يا با واكنش‌هايي نظير سرزنش و تحقير مواجه گردد.

5- دچار شدن به افسردگي بعد از جدايي

همه افراد به طور طبيعي پس از جدايي دست خوش هيجانات منفي مي‌شوند. هيجاناتي كه معمولا در طي يك دوره 6 ماهه بروز مي‌يابند. اين دوره كه به چرخه سوگ شهرت دارد با عواطف و واكنش‌هايي نظير انكار، چانه زني، خشم و نااميدي همراه مي‌شود. اگر افراد به شيوه‌اي سالم اين هيجانات را در خود حل و فصل نكنند، به احتمال زياد درگير مشكلات روانشناختي نظير افسردگي مي‌شوند. از آنجايي كه افسردگي عملكرد ما را در حوزه‌هاي مختلف زندگي نظير تحصيل، شغل و روابط ميان فردي مختل مي‌كند، در اين شرايط امكان شروع يك رابطه جديد بسيار سخت خواهد بود.

عوارض شروع رابطه جديد بلافاصله بعد از شكست

بيشتر روانشناسان توصيه مي‌كنند كه براي شروع رابطه جديد به خودتان فرصت بدهيد. ارتباط با يك آدم جديد، آن هم بلافاصله بعد از شكست يا جدايي عاطفي تبعات زيادي به همراه خواهد داشت. سوالاتي در مورد رابطه قبلي، تغيير دائمي احساسات متناقض، افكار و خاطرات، مقايسه رابطه جديد با قبلي و…. زمينه كج رفتن خشت اول رابطه جديد را فراهم مي‌كند. بنابراين اگر قرار است بعد از جدايي رابطه‌اي را شروع كنيد، حتما مشاوره رابطه دختر و پسر دريافت نماييد.

 چگونگي شروع رابطه جديد بعد از جدايي

براي اينكه بتوانيد پس از جدايي يك شروع جديد داشته باشيد و زندگي عاطفي خود را از نو بسازيد توجه به نكات زير بسيار اهميت دارد:

1- به خودتان زمان بدهيد

همانطور كه گفته شد آدم‌ها پس از جدايي درگير هيجانات مرتبط با دوره سوگ مي‌شوند كه به طور طبيعي حداكثر 6 ماه طول مي‌كشد. در اين زمان بايد كمي به خودتان فرصت بدهيد و شتابزده وارد يك رابطه جديد نشويد. متاسفانه بسياري از افراد براي اجتناب از احساس غم و ناراحتي ناشي از جدايي خود را درگير روابط جديد غلطي مي‌كنند كه نه تنها مشكل آن‌ها را بهبود نمي‌بخشد بلكه به پيچيدگي هرچه بيشتر اوضاع نيز مي‌انجامد.

2- براي رابطه جديد بعد از جدايي از شكست هاي گذشته درس بگيريد

بسيار اهميت دارد كه قبل از شروع يك رابطه جديد رابطه قبلي را به خوبي بررسي كنيد. از خود بپرسيد كه چقدر در مشكلاتي كه در گذشته تجربه كرديد نقش داشتيد و لازم است چه صفاتي را در درون خود تغيير دهيد. بسيار اهميت دارد كه نقش خود را در جدايي قبلي هيچ نپنداريد و از شكست‌هايتان درس بگيريد.

3- ملاك هاي واقع بينانه اي براي خود ترسيم كنيد

قبل از شروع رابطه عاطفي ملاك‌هاي خود براي انتخاب شريك عاطفي را بشناسيد. بسياري از كساني كه يك بار جدايي را تجربه كرده‌اند، دچار انتظارات غيرواقع بينانه‌اي مي‌شوند و ملاك‌هاي بسيار دور از دسترسي را براي انتخاب همسر در نظر مي‌گيرند. براي مثال ممكن است دنبال كسي بگرديد كه هيچ نقصي نداشته باشد. اين در حالي است كه بايد بپذيريم هيچ انساني كامل نيست و هر انتخابي فرصت‌ها و محدوديت‌هاي خاص خودش را دارد.

4- خود را براي تعارض ها و مشكلات آينده آماده كنيد

نبايد انتظار داشته باشيد كه رابطه بعدي شما يك رابطه كاملا عالي و عاري از هرگونه تعارض باشد. در عوض بايد اين حقيقت را بپذيريد كه هر رابطه‌اي چالش‌هاي خاص خود را دارد. چه بهتر كه از ابتدا بتوانيم خود را براي مواجهه با اين چالش‌ها آماده كنيم و مهارت‌هاي ارتباطي خود را بيش از پيش تقويت نماييم. مراجعه به يك روانشناس و دريافت خدمات مشاوره پيش از ازدواج از جمله اقداماتي است كه مي‌تواند در اين زمينه تا حد زيادي به شما ياري برساند.

5- براي رابطه جديد بعد از جدايي گذشته را پشت سر بگذاريد

قبل از اينكه وارد رابطه جديد بشويد از خود بپرسيد كه آيا گذشته را به شيوه‌اي سالم پشت سر گذاشته‌ايد؟ يا هنوز با گذشت مدت‌ها احساساتي نظير غم شديد يا خشم و كينه آزارتان مي‌دهد؟ بسيار اهميت دارد كه قبل از يك شروع تازه مشكلات فردي خود را درمان كرده و تعارض‌هاي شخصي‌تان را پشت سر بگذاريد. اگر هم چنان با موضوعات مرتبط با رابطه قبلي مشغوليت فكري داريد، حتما قبل از فكر كردن به رابطه جديد از يك درمانگر براي حل مسائل پيشين كمك بگيريد. براي آشنايي با روش‌هاي درمان شكست عشقي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا 1 سال پس از طلاق زمان مناسبي براي شروع رابطه جديد است؟

اكثر افراد براي اينكه بعد از جدايي از نظر عاطفي بازيابي شوند حداقل به 6 ماه زمان نياز دارند. با اين حال بعضي‌ها در اين زمان به درستي با عواطف خود رو به رو نمي‌شوند و همين مسئله باعث مي‌شود حتي با گذشت 1 سال نيز درگير گذشته باشند. براي اينكه آمادگي خود براي ازدواج يا شروع رابطه جديد را بررسي كنيد بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

منبع : رابطه جديد بعد از جدايي را چه مدت بعد شروع كنيم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/15  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 10
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب